Euroflorist
100% tilfreds - Vores garanti til dig

100% tilfreds - Vores garanti til dig

Kære kunde

Vores vigtigste opgave er at gøre vores kunder, såvel som modtagerne af blomsterne, glade og tilfredse. Vi har derfor en 100% tilfredshedsgaranti der er vores løfte til dig som kunde. Vores løfter er enkle:


En unik gave
Udvalgte og lokale blomsterhandlere håndbinder og leverer alle vores blomster. Vores engagerede og professionelle blomsterhandlere er stolte af deres håndværk, og vi lover dig at din gave vil være lige så enestående som den person der modtager dem.


Sikker betaling
Vi tilbyder en sikker betaling både med kreditkort og med Paypal. Vores hjemmeside er e-mærket og lever op til deres krav om sikkerhed og brugervenlighed.


Altid friske blomster
Intet kan sammenlignes med duften og synet af friske blomster. Vi leverer altid friske blomster af god kvalitet så modtageren kan nyde din gave så længe som muligt.


Sikker levering
Vi tilbyder levering samme dag over hele Danmark hvis du bestiller inden kl. 12 på hverdage og kl. 10. på lørdage. Derudover kan vi tilbyde en sikker levering over det meste af verden. Vi har over 54.000 blomsterhandlere som vi samarbejder med over hele verden, og vores håndtering af blomster er baseret på over 30 års erfaring med blomsterleveringer, så ingen er for langt væk for en blomst.


Hvis vores produkt eller service ikke lever op til dine forventninger, så er du altid velkommen til at kontakte os.


Under ekstreme vejrforhold kan vi ikke garantere at dine blomster vil blive leveret på den ønskede dag. Hvis vi ikke lykkedes med leveringen på den ønskede dag, så vil blomsterne blive leveret snarest muligt herefter. I disse ekstreme tilfælde bortfalder vor 100% tilfredshedsgaranti.

Kundservice