✔ Levering samme dag    ✔ Sikker betaling     ✔ Prisvenligt udvalg ✔ Levering samme dag
Min konto
Amaryllisinspiration

Sådan får amaryllis et langt og godt liv

  • Sørg altid for at bruge en skinnende ren vase.
  • Husk at tilsætte blomsternæring. (Alternativt kan du bruge 1 tsk. sukker, 2 tsk. citronsaft og 1 tsk. klorin i lunkent vand. Sukker giver næring, klorin forhindrer bakterievækst og citronsaften regulerer pH-værdien i vandet.)
  • Vandet skal nå halvvejs op på stilken.
  • Forstærk blomsten ved at sætte en blomsterpind ind i den hule stilk.
  • Skift vand to ganger om ugen. Er du omhyggelig, tager du dig tid til at vaske vasen. Så fjerner du bakterier som kan tilstoppe stilkene og forhindre næringsoptagelsen.
  • Efterhånden vil stilkene begynde at dele sig og krølle. Hvis du giver amaryllisen et nyt snit hver gang du skifter vand, vil du også forlænge blomsternes levetid.
  • Når blomsterne begynder at visne, kan du knipse dem af så du kan glæde dig over de andre blomster.
  • Sæt blomsterne svalt over natten. Bare pas på at temperaturen ikke kommer under frysepunktet.
Amaryllis som drysser

Er du af dem der er skeptisk mod liljer fordi de drysser? Selv om amaryllis ikke drysser lige så meget, kan du bruge dette tips til både amaryllis og liljer:

Klip støvdragerne af. På den måde undgår du at nogen kommer til at støde til dem så de drysser og sviner.

Se vores smukke blomster her

Amaryllis - juleblomsternes dronning

Det er ikke uden grund at amaryllis kaldes juleblomsternes dronning. Besøg en blomsterbutik før jul og du vil sandsynligvis se massevis af amaryllis.
Fordi så mange blomsterdekoratører elsker denne blomst med sin imponerende blomsterprakt, ser vi mange flere varianter end de hvide og røde vi er vant til og amaryllis som snitblomst i mange spændende kombinationer
Vi glæder os til at vise dig dem.

Amaryllis + tisler = virkelig lækkert

Er ikke dette ikke bare en flot kombination? Elegant amaryllis, vilde tisler, voksblomster og eucalyptus. Vi faldt pladask for den. Hvordan styler du den? Jo, nu skal du høre.

På denne buket er stilkene ret lange. Derfor er det fint at bruge en vase med tung bund. Til en vase kun med amaryllis, er en glasvase superflot. Så viser du amaryllisens lange stilke frem, noget som giver ekstra tekstur. En glasvase fungerer også til den blandede buket.