✔ Levering samme dag    ✔ Sikker betaling     ✔ Prisvenligt udvalg ✔ Levering samme dag
Min konto
Blomster

Blomster

Blomster til enhver anledning

 
Alle elsker at modtage blomster. Hvadenten det er til fødselsdagen, bare fordi eller som kondolence til en person i en svær situation. Vi har mange forskellige buketter på hjemmesiden, der passer til alle begivenheder. Der er blomster i mange forskellige farver og former. Røde roser, blå violer, orange krysantemum, sarte lyserøde nelliker, gule gerbera og mange flere sorter. Din eller modtagerens yndlingsblomst findes sikkert imellem de mange buketter. Vi har stilfulde og elegante, moderne og klassiske, ensfarvede og farverige buketter. Vores sortiment varierer efter årstiden og efter hvilke blomster som man kan få i den gældende sæson. F.eks. sælger vi en masse tulipaner under julen og i starten af året, der derefter afløses af smukke roser til Valentins Dag. Ligesom årstiderne skifter, så skifter blomstersæsonen også. På vores hjemmeside kan du følge med i hvad der er ”inde” i øjeblikket og få tips til hvilke blomster som du må huske at købe inden sæsonen er forbi.

 
Send en hilsen med blomster

Der er flere der vælger at sende en buket til en person de holder af. Det er en fin gestus at sende en buket. Både til en du står nær, som et familiemedlem eller til ens kæreste, og til en kollega eller en du ikke har set i et stykke tid. Det er en fin måde at vise en person at man tænker på dem og gerne vil gøre dagen speciel for den pågældende person. Man kan vise sin deltagelse og sin opmækrsomhed på denne måde. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for at din hilsen kommer sikkert frem til modtageren og at den er af højeste kvalitet. Alle buketter er håndbundne og leveret af en lokal florist.

 
Fine blomster til gode priser

På vores hjemmeside har vi mange fine buketter som man kan bestille. Ud fra vores store udvalg kan du finde præcis den buket som du gerne vil bestille og som tror vil glæde modtageren. Vi har tre forskellige størrelser som du kan vælge når du har valgt hvilken buket du vil sende. En mini, en medium og en max. Dette giver dig mulighed for at tilpasse buketter anledningen, plus giver dig en mulighed for at vælge en mindre buket til en god pris eller en luxsus buket hvor der ikke er sparet på noget. Alle størrelserne på buketterne giver dog hver især en fin buket. Men nogle gange vil man sende en stor buket til en vigtig anledning, mens man andre gange vil sende en mindre for at vise en person at man tænker på vedkommen. Hvad enten det er en lille eller en stor buket bringer blomster altid lykke.