Euroflorist

Blomster online

At bestille blomster online er den perfekte løsning når du har travlt, er stresset eller ikke har mulighed for personlige at give blomster. Blomsterbud er en perfekt overraskelse og modtageren bliver garanteret glad. Har du ikke mulighed for at være til festen, brylluppet, dåben, bragravelsen eller en anden fest eller højtid, så er det enkelt og smidigt at bestillet et blomsterbud hjemme foran computeren.

Bestillingen kan du lave på hjemmesiden ved at skrive modtagerns kontaktoplysninger, betale med kreditkort og derefter trykke på ok. Det er enkelt og hurtigt at bestille et blomsterbud på nettet. Blomsterne afleveres derefter hjem til modtagerens adresse på en ønsket dag. Det er en bestilling som vil blive påskønnet og du vil ikke fortryde dit køb. Hvis man en gang har prøvet at bestille blomster over nettet, så gør man det gerne igen pga. den positive oplevelse.

Når du bestiller blomster kan du være kreativ og købe en vase med, en bamse eller hvorfor ikke en æske delikate chokolader. Vælg en buket som du tror at modtageren vil kunne lide. Er du usikker på hvad der passer kan du få hjælp af en blomsterhandler eller af vores kunderservice. De vil altid give dig gode råd og tips om hvad du kan vælge. Der er buketter, planter og blomsterarrangementer for alle. Når du har lavet din bestilling sendes ordren direkte til en blomsterhandler i det område hvor blomsterne skal leveres i. Blomsterhandleren binder blomsterne og sender buketten med blomsterbud direkte til modtageren. Alle buketter eller arrangementer laves samme dag som de skal leveres på og det er altid friske og fine blomster så buketten holder sig fin så længe som muligt.

Kundservice