Euroflorist

Blomster på nettet

Har du travlt og ikke mulighed for personligt at være til stede og fejre en bekendt eller en du står nær, så er blomster på nettet den perfekte løsning. Det er enkelt, pålideligt og smidigt at bestille blomster på nettet. Blomsterne leveres derhen hvor du gerne vil. Hjem til modtageren eller til arbejdspladsen. Det er også muligt at bestille blomster til adresser i andre lande. Uanset hvad anledningen er så bliver modtageren garanteret glad. Man kan sende blomster som overraskelse eller man kan lade blomsterhandleren ringe inden leveringen hvis man ønsker dette. På denne måde kan de afstemme med modtageren om hvordan leveringen skal foregå. Man kan også bestille blomster på nettet og få dem leveret hjem til sig selv. Hvorfor ikke sende en herlig buket med sæsonens blomster til sig selv, en potteplante eller et blomsterarrangement. Blomster bliver man glad af og det er en fin detalje i hjemmet. Bestil blomster direkte hjem og få leveringen en gang om ugen eller så ofte som du ønsker,

Der findes planter, buketter og blosmterarrangemanter til alle og til alle anledninger. Hvis man vil være ekstra generøs så er det også muligt at vælge en lille gave, f.eks. chokolade, et smykke, en vase, en bamse eller en flaske vin. Behøver hjælp med bestillingen kan du ringe til en blomsterhandler eller sende en mail til kundeservice. De hjælper gerne og kommer med gode råd og ideer der gør dig og modtageren så glad som muligt. Man kan også vælge at skrive på hjemmesiden i et specielt informationsfelt til blomsterhandleren, hvis man har nogle ønsker. Blosmterhandleren vil altid forsøge at imødekomme eventuelle ønsker så godt de kan.

Buketterne, arrangementerne og dekorationerne som man kan bestille på nettet indeholder sæsonens blomster. Nogle gange forekommer der undtagelser hvor blomsterhandleren ikke har blomsterne som man har bestilt. I disse tilfælde bliver man altid kontaktet så man kan vælge en anden blomst eller alternativt få en kompensation. Det er vigtigt for os at man føler sig glad og tilfreds med sin bestilling.

Ved at bestille blomster på nettet  sparer du tid. Du kan lave bestillingen når du har adgang til internettet via en computer eller en mobil. Bestem en buket, skriv modtagerens oplysninger, dine oplysninger, skriv en korttekst og betal med kreditkort. Orderbekræftelsen bliver herefter sendt direkte til din e-mail. Det er muligt at bestille blomster med levering samme dag hvis man bestiller inden kl 12. På visse steder er det muligt at bestille efter kl.  12.00 og alligevel får blomsterne leveret samme dag, men får at vi skal kunne garantere levering samme dag så skal bestillingen være lagt inden kl 12.00 på hverdage og kl. 10.00 på lørdage. Det er de færreste steder hvor vi kan levere om søndagen. I så fald bliver blomsterne leveret om lørdagen eller om mandagen. Man kan kontakte kundeservice hvis man ønsker søndagslevering. De kan oplyse dig om hvorvidt det er muligt i det ønskede leveringsområde  og hjælpe dig med at arrangere søndagsleveringen.

Kundservice