Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto
XMAS HERO

Hvorfor er blomster en god julegave?

Er du også på udkig efter en god firmajulegave? Vi vil gerne slå et slag for blomster. Vil du vide hvorfor? Uanset om gaven er til dine egne medarbejdere eller nogen i dit netværk, er blomster meget mere end bare smukke at se på.

4 grunde til at blomster er en god firmajulegave:

Blomsterlykke
1. Blomster trigger lykkefølelse

Blomster har en umiddelbar påvirkning på hvor glade og lykkelige vi føler os. Forskning fra University of Jersey har vist at alle forsøgspersonerne i et studie viste tegn på øjeblikkelig og oprigtig glæde når de fik blomster (kilde: alive.dk).

Blomster reducerer stress
2. Blomster reducerer stress

Det er ikke kun her og nu blomster påvirker humør og sind positivt. I ovennævnte studie fulgte man en gruppe personer i 10 måneder som levede både med og uden blomster. Når forsøgspersonerne omgav sig med blomster, følte de sig mindre stressede, anspændte og urolige. De gav i det hele taget udtryk for en højere grad af tilfredshed og livsglæde når de hade blomster og potteplanter hjemme. Disse positive følelser hold interessant nook ved over tid.

Blomster giver bedre relationer
3. Tættere relationer

Det at give blomster er en god mulighed for at komme tættere på dit netværk af medarbejdere og samarbejdspartnere. Blomster knytter bånd mellem den der giver og den der får.

Blomster gør at du bliver husket
4. Du bliver husket

Når du forærer nogen en smuk blomst, vil modtageren tænke på dig hver gang blikket falder på blomsterne. Tilføj ved en personlig hilsen, så varer hilsenen længe efter at blomsterne til slut er væk.