Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto
Send blomsterbox

Tag et kig på blomsterboxen

Send en blomstrende gaveæske til en, du holder af – eller forkæl dig selv med en blomsterbox. Alle bliver glade for at få blomster leveret i en smuk indpakning.

En ny måde at sende blomster på

Det er en helt speciel følelse at få tilsendt en smuk æske fyldt med blomster.

Med en blomsterbox får du trygt dine blomster leveret hele vejen til hoveddøren. Og det bedste er, at du ikke behøver at være hjemme for at modtage din buket. Forestil dig, hvor skøn en overraskelse det er at komme hjem til en smuk blomsteræske, der bare venter på dig.

Hver uge er der flere forskellige varianter af blomsteræsker, du kan vælge imellem. I sortimentet finder du altid prisvenlige buketter med sæsonens smukkeste blomster.


[Image description]

Miljøvenlig emballage

Boxen, blomsterne leveres i, er genbrugelig og genanvendelig. Brug den som opbevaring, eller fyld den med aviser, der skal til genbrugsstationen. Den er også FSC-mærket, hvilket betyder, at den kommer fra ansvarlig skovbrug.

[Image description]

Vælg blomsteræske

Vælg, hvilken buket du vil have. Udfyld telefonnummer, navn og adresse, samt hvilken dag du ønsker at få leveret æsken. Husk at skrive en personlig hilsen, hvis du skal sende blomsterne til andre end dig selv.

[Image description]

Buketten leveres

Blomsterne pakkes i en smuk gaveæske og sendes hjem til modtageren. Modtageren behøver ikke være hjemme for at tage imod blomsterboxen. 

[Image description]

Nyd dine blomster

Åbn din blomsterbox, og bliv mødt af en favnfuld smukke blomster. Klip enderne af stilkene, og arrangér blomsterne i en smuk vase. Nyd bukettens farve og duft.


Med en blomsterbox fra Euroflorist får du:

[Image description]

Tryg og enkel levering

Modtageren behøver ikke være hjemme for at tage imod blomsterboxen.

[Image description]

Prisvenlige blomster

Hver uge er der flere forskellige varianter af blomsteræsker, du kan vælge imellem.

[Image description]

Miljøvenlig emballage

Boxen, blomsterne leveres i, er genbrugelig og genanvendelig.