Euroflorist

Mød en af vores florister - Kjellerup Plantecenter

 

Euroflorist har siden begyndelsen af 1982 formidlet hilsner gennem blomsterleveringer og i dag har vi Europas størtste netværk af professionelle florister. Sammen med vores florister gør vi det enkelt og sikkert at glæde og fejre venner, familie, kærester og kollegaer. Vores buketter håndbindes af vores florister og de sørger for at de kommer sikkert frem til modtageren. Det er ikke altid at man som webkunde tænker på floristernes store arbejde bag de smukke buketter der bliver leveret. Vi vil derfor gerne sætte fokus på vores florister og vil hver måned bringe et interview med en af vores florister.

I denne måned er det floristen Anette fra Kjellerup Plantecenter der har været medlem af Euroflorist siden 2007. Billederne er fra butikken.

 

Planter i et plantecenterBlomster i en floristbutik

 

- Hvorfor tror du at blomster er vigtige for folk?

Blomster betyder noget for de fleste mennesker, fordi de kan bruges til mange forskellige anledninger og uden mange ord siger noget helt specielt.  


- Hvorfor valgte du at blive florist og medlem af Euroflorist?

Vi bestemte os for at blive medlem af Euroflorist i 2007, da havde vi haft de afskårne blomster i vores sortiment i et år. Vores plantecenter blev startet i 1996, med salg af haveplanter og tilbehør her til. I 2006 besluttede vi os for at prøve med salg af afskårne blomster, og det gør vi stadig med succes.
Det bedste ved at være med i Euroflorist er den ekstra service vi dermed kan yde vores kunder, nu kan vi hjælpe dem med blomster til forskellige anledninger andre steder end bare i vores område.


- Hvad er den mest fantastiske bestilling du nogensiden har fået?

Den mest fantastiske bestilling vi har modtaget var den dag vi fik 2 bestillinger på hver en buket med røde roser for 995,- til 2 forskellige piger/damer her i byen, begge to uden afsender. Vores fornemmelser var dog at det var den samme afsender.

 

Billede fra blomsterhandel

 

Kundservice