✔ Levering samme dag    ✔ Sikker betaling     ✔ Prisvenligt udvalg ✔ Levering samme dag
Min konto
Vores blomsterbutiker

Vores blomsterbutiker

Leder du efter en blomsterhandler som er medlem i Euroflorists netværk? Her kan du søge efter florister på bynavnet, postnummeret eller på navnet på blomsterbutikken. Hvis du ikke finder en florist når du søger på København, så prøv med København K, V, S, Ø, SV, N eller NV. Det samme gælder for Aalborg, Århus og andre store byer. Hos vores florister kan du ikke kun købe blomster og bestille blomsterleveringer, du kan også indløse dine Euroflorist gavekort. Derudover tager de hånd om både bestillinger til bryllupper og til begravelser. En florist kan hjælpe dig med alle de anledninger og hændelser i livet hvor blomster indgår.

Der findes garanteret en Euroflorist-butik tæt på dig. Euroflorist har et stort netværk i hele Europa. Tæt på 9000 blomsterbutikker er tilknyttet vores netværk, og bare i Danmark har vi over 250 florister der kan hjælpe dig med dine ønsker. Vores florister er altid behjælpelige med information og gode råd hvad enten det gælder en buket til Mors dag, til dit bryllup eller til en begravelse. Vores florister er professionelle og har lang erfaring med håndtering af blomsterbestillinger. De gør deres yderste for at hver enkelt blomsterbuket eller plante bliver den perfekte gave som vil glæde modtageren og afsenderen.

Når du bestiller en blomsterlevering online er det en butik i nærheden af modtageren som binder og leverer den til modtageren. Når du har bestilt, kontakter vi en florist som udfører leveringen i det pågældende område. Hvis du vil i kontakt med en blomsterbutik i forbindelse med en blomsterlevering, kan du kontakte vores kundeservice og få at vide hvilken butik der står for leveringen.

Basket
Betaling med MOBILE PAY
Enkelt og hurtigt
Delivery
Hurtig levering
Vi kan levere samme dag
Pin
Levering i hele verden
Via vores store floristnetværk
Flower
Blomster og gavekurve
Stort udvalg til alle anledninger