Min konto
Hjertefryd
1 af 2
Hjertefryd_overlay
1 af 2

Hjertefryd

  • Floristens hjerteblanding
  • Smukt floristhåndværk
  • Personlig levering
  • Fuldend gaven med chokolade, vin, m.m

Dette er et floristen designer produkt og blomsterne på billedet kan afvige fra det som leveres. Farverne vil dog være de samme.
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Den skønneste blanding af blomster i røde og lyserøde nuancer samlet i en buket der udstråler romantik og skønhed. Lad vores florister sammensætte en smuk og unik buket der leveres direkte til døren. Hvem vil du forkæle?
Medfølger en vase
Nej, en vase er ikke inkluderet i prisen, men kan købes til.

Hvad kan jeg forvente? Sæson og udvalg gør at det færdige binderi kan afvige noget fra produktbilledet. Vores blomsterhandlere gør dog sit bedste for at levere et produkt der er så lig som billedet som muligt. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed. Bemærk! Buketten på inspirationsbilledet viser et eksempel på en buket og afspejler ikke nødvendigvis den viste pris.

Er der et kort inkluderet? Et lille kort er inkluderet i prisen. Et mere eksklusivt kort kan lægges til. Du kan derudover købe andre tillægsvarer som vin, chokolade, en bamse o.a.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad sker der hvis modtageren ikke er hjemme? Hvis modtageren ikke er hjemme, tager blomsterhandleren blomsterne med tilbage. Herefter informeres modtageren om at de kan hente blomsterne i butikken. Du kan vælge at blomsterne kan enten sættes ved døren, eller afleveres hos naboen hvis modtageren ikke er hjemme.

Hvordan ved jeg at blomsterne er kommet frem? I de allerfleste tilfælde vil du modtage en SMS med en leveringsbekræftelse. Hvis du ikke har det og modtageren ikke har hørt af sig, er du velkommmen til at tage kontakt med os for at få en leveringsbekræftelse.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice. Modtageren kan også kontakte den leverende blomsterhandler. Artikelnummer: BOU15_26