Brug koden LOVE15 når du bestiller og få 15% rabat på vores valentinsblomster. Gælder t.o.m. 8. feb.
Min konto
Blomster til hende

8. marts

Verden er fuld af fantastiske kvinder og den Internationale Kvindedag den 8. marts er en god anledning til at fejre en kvinde der betyder særligt meget for dig. Det kan være din søster, veninde, mor, kæreste eller kollega. En der inspirerer, motiverer, støtter, hjælper, spreder glæde ...


Stærke fortællinger

Send en buket
Hun lyttede

"Jeg havde en lærer i folkeskolen som så mig, da jeg i en periode følte mig ensom og udenfor. Det føltes som om hun forstod mig. Hun gjorde egentlig ikke noget særligt, men hun lyttede. Hun var en tryg voksen, i en periode hvor jeg ikke havde så mange andre."

- Martin -

Send en buket ...
Hun er en god ven

”Hun har været min bedste ven siden børnehaven. Vi kender hinanden ud og ind, jeg kan tale med hende om alt og ingen får mig til at grine som hende."

- Sofie -

Hun er min mentor

"Vi mødtes da jeg læste på universitetet og hun var min vejleder. I dag er hun min mentor og den jeg går til, når jeg har brug for råd om hvordan jeg skal håndtere arbejdsrelaterede situationer. Hendes erfaring og kloge råd har hjulpet mig enormt meget."

- Karoline -

Hun er min superhelt

"Min veninde viste især for 5 år siden Hvad en rigtig veninde er da jeg mistede min far og jeg faldt helt sammen hun var der og lyttede og hjalp hvor hun kunne og det er jeg hende evigt taknemlig for hun er en stærk business kvinde som kæmper og det har jeg enormt respekt for hvad hun gør arbejds mæssigt men også for alle andre og især for dyrene Hun er en fantastisk kvinde som altid vil være min superhelt"

- Steffie -

Et fantastisk forbillede

”Min oldemor på 82 år er den sejeste kvinde jeg kender, et fantastisk forbillede. Selv om hun har været igennem svære tider, så er hun altid positiv, glad og smilende. Hun fortjener helt sikkert en smuk buket."

- Nadia -

Skøn kollega og veninde

"Min skønne kollega og veninde, der hver dag kæmper for retfærdighed og muligheder for mennesker med handicap, har lige præcis fødselsdag 8. marts og fortjener en buket så meget."

- Lone -