Euroflorist

Enkelt, praktisk og stilfuldt!

 

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye, specialdesignede produkt, Irisvasen. Det er en vase der supplerer buketten og giver buketten et smart og stilfuldt udtryk.

- Iris er let at bære og er et smukt supplement til en buket
- Iris er 100% vandtæt og kan rumme 20-40 snitblomster
- Alt materiale er genanvendeligt og vasen kan bruges igen og igen

Irisvasen har bånd i siderne der fungerer som håndtag så man let kan tage buketten med sig. Det er perfekt hvis man vil købe en buket med hjem til kæresten eller hvis man er på vej til fest og vil medbringe en buket til værtsparret. Irisvasen fungerer også godt til større fester som runde fødselsdage og jubilæer hvor modtageren ikke har vaser nok til de mange buketter. Man kan også sende blomster med en irisvase til et sygehus hvor det ofte kan være svært at finde vaser. Modtageren behøver ikke længere bekymre sig om at finde en vase da Irisvasen er 100% vandtæt og fungerer som en normal vase.

Irisvasen kan købes i pastelgrøn, hvid og i sort så der er en passende vase til alle buketter. Vasen kan foldes sammen når den ikke bruges og genanvendes ved en senere lejlighed.

Den kan kun købes gennem vores webshop eller i vores blomsterbutikker. Så køb den som tillægsprodukt når du handler på vores hjemmeside eller spørg efter den hos din nærmeste Euroflorist butik.

Kundservice