Min konto
Forest Fantastic 1

Julens trend

Forest Fantastic julehygge!

Julen handler om hygge udendøre. Det er der vi finder velvære og ro i den hektiske tid inden jul. Vi søger tilbage til rødderne og et lidt råt og upoleret udtryk (indenfor rimelighedens grænser). Og vi er ikke bange for at finde nye måder at bruge gode, gamle materialer. Forest Fantastic er en drømmetrend for enhver blomsterdekoratør og blomsterelsker. Du kan boltre dig i kogler, pinde og mos. Tilføj et duftlys eller lidt julepynt. Eller gå efter det rustikke med garn og glas. På bordet kan du også bruge enkle lyskæder til at skabe stemning i dekorationerne.

Borddekoration
Julestjerner á lá Forest Fantastic

Ikke noget glimmer, ingen kugler - bare natur: Kogler, grønt og mos giver tekstur. Resultatet er ligeså velgørende og smukt som en frisk decemberdag i skoven.

Hyacint-vinduer
Hyacinter i vinduet

Vores hyacint-vindue har også et lidt råt udtryk. Vi bruger gennemsigtige glasvaser, så vi kan se hyacintløgene. Pynt med små kogler og kviste for at samle den lille opstilling.

Borddekoration med gran og julekugler
Juleroser og kugler

Sarte juleroser mikses med rustikt gran og sølvkugler. Råt og følsomt på samme tid. Lige som vi vil ha' det!

Borddekoration med blomster og lyskæde
Stemningsfulde lys

Enkle lyskæder giver stemning ved bordet nu hvor korte vinterdage og tidlige solnedgange går over i tusmørkeblåt og stjerneklart sort.

Vinter Fantasien giver vinteren farve.