Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto

Vi leverer dine blomster på Mors dag 8. maj


Vi skal have din bestilling inden nedenstående tider hvis vi skal kunne garantere levering på Mors dag. Det er vigtigt at modtagerens oplysninger er korrekte hvis vi skal kunne garantere levering.

Til privatadresser:
Vil du sende blomster til en privatadresse til Mors dag, skal vi have din bestilling senest søndag 8/5 kl. 10.00. Vi gør alt for at ordrer som modtages efter kl. 10 bliver leveret samme dag, men det kan ske at de leveres næstkommende hverdag uden at du som kunde kontaktes.

Til udlandet:
Bestillinger til udlandet i Mors dag weekenden skal vi have senest fredag 6/5 kl 17.00. Bestillinger til Norge og Sverige kan vi tage imod frem til lørdag d. 7/5 kl. 10. Vi kan ikke garantere at et bestemt antal blomster leveres på bestillinger til udlandet. Da Mors dag er en søndag kan vi ikke garantere at blomsterne bliver leveret på Mors dag i udlandet. Hvis levering på Mors dag ikke er mulig, så vil blomsterne blive leveret lørdag den 7. eller mandag den 9. maj.


Ordrer der modtages efter garantitidspunkterne, vil vi gøre vores yderste for at levere på Mors dag, men vi kan ikke garantere dette. Kan levering d. 8/5 ikke lade sig gøre, vil friske blomster blive leveret dagen efter.

Ved højtider som Mors dag kan udbuddet af blomster variere fra butik til butik afhængigt af tilgængeligheden hos grossisterne og fordi bestemte blomster kan blive udsolgt. Blomsterne kan derfor blive erstattet med lignende blomster uden at du som kunde kontaktes. Vores florister vil dog altid bestræbe sig på at levere blomster der svarer mest muligt til det som er blevet bestilt.

Vil du i kontakt med os, er du velkommen til at ringe på telefonnr. 47 10 05 50 eller sende en e-mail til  info@euroflorist.dk.