Levering samme dag e-mærket webshop Enkel og sikker betaling
Min konto
Lyserød luksusdrøm
Lyserød luksusdrøm_overlay

Lyserød luksusdrøm

  • Rosa blomster
  • God pris
  • Leveres i en fin blomsterbox
  • Frakt kun 69 kr
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Send en blomsterbox fyldt med flotte lyserøde blomster. Roser, liljer, alstroemeria og velduftende rosmarin. Denne buket er stor og passer perfekt, når du virkelig vil imponere nogen.

Blomsterne leveres i en smuk blomsterbox af BEST Transport i København og omegn. Et kort med din hilsen er indkluderet i prisen. Se længere nede for information om leveringen.
Hvad kan jeg forvente? Dette produkt afsendes fra et blomsterlager og produktet vil derfor indeholde det du ser på billedet. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed.

Kan jeg køber gaver til? Ja, du kan købe tillægsprodukter som en bamse eller chokolade.

Hvordan foregår leveringen? Blomsterne leveres i en fin blomsterbox direkte til modtagerens dør. Vi kan tilbyde levering med GLS tirsdag til fredag. Her sker levering ml. 8-17 til privatadresser og ml. 8-16 til firmaadresser. I Hovedstadsområdet inkl. Roskilde, tilbyder vi desuden levering samme dag med BEST Transport. Her sker leveringen mandag til fredag ml. 17-22.

Hvor kan dette produkt leveres til? Hvor kan dette produkt leveres til? Vi leverer til størstedelen af Danmark. På produktsiden kan du indtaste modtagerens adresse. Hvis du ikke kan vælge leveringsdato, så kan vi desværre ikke levere til adressen.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice. Artikelnummer: BOU22_03APH