Levering samme dag e-mærket webshop Enkel og sikker betaling
Min konto
Prøv noget farverigt
1 af 2
Prøv noget farverigt_overlay
1 af 2

Prøv noget farverigt

  • Farvestrålende buket
  • Kort er inkluderet i prisen
  • Leveres i en fin blomsterbox

Buketten indeholder: 2 orange roser, 2 lyserøde/pink roser, 2 lyserøde/lyselilla nelliker, 2 lilla fresier, Eucalyptus og pistage.
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Har du glemt hendes yndlingsfarve? Spil et sikkert kort, og vælg en ægte farveeksplosion. Det kan aldrig gå galt med en farverig buket.
Buketten indeholder: 2 orange roser, 2 lyserøde/pink roser, 2 lyserøde/lyselilla nelliker, 2 lilla fresier, Eucalyptus og pistage.
Hvad kan jeg forvente? Dette produkt afsendes fra et blomsterlager og produktet vil derfor indeholde det du ser på billedet. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed.

Er der et kort inkluderet? Ja, et kort er inkluderet i prisen. Du kan derudover købe andre tillægsprodukter som en bamse eller chokolade.

Hvordan foregår leveringen? Blomsterne leveres i en fin blomsterbox direkte til modtagerens dør enten mellem 18-22 af BEST Transport eller mellem 16-22 af Gordon Delivery. Modtageren får en SMS om leveringen. Vi kan desværre ikke levere til firmaadresser.

Hvor kan dette produkt leveres til? Vi leverer til størstedelen af Danmark. På produktsiden kan du indtaste modtagerens adresse. Hvis du ikke kan vælge leveringsdato eller levering med BEST eller Gordon, så kan vi desværre ikke levere til adressen.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice. Artikelnummer: BOU20_13APH