Min konto
Rød finesse
1 af 2
Rød finesse_overlay
1 af 2

Rød finesse

  • Skabt af professionelle florister
  • Fuldend gaven med chokolade, vin, øl o.a.
  • Passer til flere anledninger
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Fyld modtagerens hjem med liv og farver med vores smukke håndbundne buket med røde blomster! Skabt med omhu af lokale blomsterhandlere, er denne buket det perfekte valg til at give et boost til hjemmet eller til at fejre en særlig begivenhed. Røde blomster symboliserer energi og kraft, så det er det ideelle valg til at skabe en festlig og positiv stemning.Bestil nu og få levering samme dag, så kan du, eller en du holder af, nyde denne smukke buket med det samme.
Medfølger en vase
Nej, en vase er ikke inkluderet i prisen, men kan købes til.

Hvad kan jeg forvente? Sæson og udvalg gør at det færdige binderi kan afvige noget fra produktbilledet. Vores blomsterhandlere gør dog sit bedste for at levere et produkt der er så lig som billedet som muligt. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed. Bemærk! Buketten på inspirationsbilledet viser et eksempel på en buket og afspejler ikke nødvendigvis den viste pris.

Er der et kort inkluderet? Et lille kort er inkluderet i prisen. Et mere eksklusivt kort kan lægges til. Du kan derudover købe andre tillægsvarer som vin, chokolade, en bamse o.a.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad sker der hvis modtageren ikke er hjemme? Hvis modtageren ikke er hjemme, tager blomsterhandleren blomsterne med tilbage. Herefter informeres modtageren om at de kan hente blomsterne i butikken. Du kan vælge at blomsterne kan enten sættes ved døren, eller afleveres hos naboen hvis modtageren ikke er hjemme.

Hvordan ved jeg at blomsterne er kommet frem? I de allerfleste tilfælde vil du modtage en SMS med en leveringsbekræftelse. Hvis du ikke har det og modtageren ikke har hørt af sig, er du velkommmen til at tage kontakt med os for at få en leveringsbekræftelse.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice. Modtageren kan også kontakte den leverende blomsterhandler. Artikelnummer: BOU18_125