Euroflorist
Send blomster til udlandet

Send blomster til udlandet

Verden bliver mindre og mindre jo mere vi rejser og får venner og bekendte rundt omkring på kloden. Internettet er en god måde at holde kontakten på, men nu og da vil du måske overraske dine venner eller familie i udlandet med en speciel gave. Her er det oplagt at sende en personlig blomsterhilsen gennem Euroflorist. Vi har siden 1982 leveret blomster over hele verden og har lang erfaring og et stort internationalt floristnetværk. Vi gør det enkelt og let at sende en personlig hilsen til dine venner i udlandet.

Alle elsker blomster

En blomsterudbringning bringer altid glæde. Det er både en personlig hilsen direkte fra afsenderen til modtageren, samt en smuk gave. Det er den perfekte gave der viser at modtageren er i dine tanker og at du sætter pris på jeres bekendtskab selvom I måske er langt fra hinanden.

Stort netværk af florister i udlandet

Det er enkelt at sende blomster til udlandet med Euroflorist. Vi har ca. 9700 florister der er tilknyttet Euroflorists netværk og ca. 54.000 florister som vi samarbejder med over resten af verden. Vi garanterer høj kvalitet og sikker levering når du sender blomster til udlandet.

Effektivt at sende blomster til udlandet

Det er nemt og enkelt at bestille blomster på nettet. Du kan let være spontan og vise en du kender at du holder af vedkommende selvom de er langt væk geografisk set. Vi sender til de fleste lande over hele verden. Hvis du ikke kan finde det land som du vil sende blomster til på vores liste, så kontakt venligst vores kundeservice. Vi kan ordne det meste og er altid villige til at hjælpe dig.


Send blomster til udlandet  her

Kundservice