Levering samme dag e-mærket webshop Professionelt håndværk
Min konto
Sprød rød
Sprød rød_overlay

Sprød rød

  • Smuk julebuket
  • Julens bestseller
  • Kort indkluderet i prisen
  • Leveres i en fin blomsterbox
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Jeg sender dig al min kærlighed – julen er bare ikke den samme uden dig. Denne røde amaryllisbuket får lange afstande til at virke korte. Buketten indeholder en rød amaryllis, santinis, gerbera, skimmia, pistacie, ruscus og fyrrekviste.
Hvad kan jeg forvente? Dette produkt afsendes fra et blomsterlager og produktet vil derfor indeholde det du ser på billedet. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed.

Er der et kort indkluderet? Ja, et kort er indkluderet i prisen. Du kan derudover købe andre tillægsprodukter som en bamse eller chokolade.

Hvordan foregår leveringen? Blomsterne leveres i en fin blomsterbox direkte til modtagerens dør mellem 18-22 af BEST Transport. Modtageren får en SMS om leveringen. Vi kan desværre ikke levere til firmaadresser.

Hvor kan dette produkt leveres til? Med BEST Transport leverer vi til Storkøbenhavn og omegn inkl. Roskilde, Hillerød, Helsingør. Du vil få en notits når du forsøge at gennemføre bestillingen hvis vi ikke kan levere til den ønskede by.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice.