Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto

Gaver og tilbehør

Mange vælger at sende en lille gave med når de skal sende blomster. Dette kan både være til større begivenheder, som runde fødselsdage eller jubilæer, og ved mindre begivenheder hvor man gerne vil gøre noget ekstra der glæder og overraker modtageren. Nedenfor ser du vores udvalg af gaver og tilbehør som du kan vælge. Alt er topkvalitet og leveres sammen med buketten.

 

 

 Bamse
Køb den sødeste lille bamse som supplement til buketten. En buket med en bamse er den perfekte gave i anledningen af en fødsel. Bamsen er ca. 20 cm lang og den fås i hvid, brun eller i beige. Floristen vælger hvilken farve der følger med buketten, medmindre andre ønsker er specificeret i bestillingen.

 

 

 

 

 

 Blandet chokolade
Alle er glade for at få en buket! Men hvis man både får en buket og en æske med fyldte chokolader så er der både noget for øjnene, næsen og for maven. Du kan købe en æske fyldte chokolader til buketten og gøre modtageren ekstra glad. Vores florister har et varieret sortiment af kvalitetschokolade som kan sendes med buketten.

 

 

 

 

 Cellofan
Hvis du ønsker at gøre din buket endnu mere festlig kan du vælge at købe cellefon som tillægsprodukt. Det skaber en følelse af luksus og giver en fin indramning af buketten. Floristen vælger farven på cellofanen alt efter hvad der passer bedst til blomsterne.

 

 

 

 

 Kort
Du kan vælge at købe et kort med til dine blomster. Der følger altid et kort med når man bestiller en buket, men det kort du kan købe som tilbehør er større og mere eksklusivt. Floristen vælger et kort med et passende motiv alt efter hvilken anledning som buketten bestilles til.

 

 

 

 

 

 Glasvase
Du kan også vælge at købe en glasvase til buketten. Det er en god ting at købe en vase hvis buketten f.eks. skal afleveres på et sygehus eller til en stor fest, da der ofte er mangel på vaser i disse situationer. Vasen er derudover en god måde at præsentere buketten på og vil garanteret blive påskønnet af modtageren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Rødvin/hvidvin
Send en buket og en flaske vin til en speciel anledning. Det er altid festligt at få en buket, men det bliver endnu mere festligt hvis der følger en flaske rødvin eller hvidvin med. Det er perfekt til en rund fødselsdag eller som en ekstra gave til en du gerne vil glæde. Vælg vinen som et tillægsprodukt til en buket eller bestil en af vores dekorationer hvor der indgår vin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Classic øl fra Coisbo
Coisbo brygger øl med passion! Denne øl er en rigtig bedstsælger. En øl med dyb sødme og med smagsnuancer af honning, timian og æbler. Let, ren og udtryksfuld! Flasken indeholder 50 cl. OBS. Produktet kan blive erstattet af et lignende produkt af samme kvalitet.

 

 

 

 

 

 

Urban Haze Øl - Pale Ale med Hyldeblomst
Coisbo brygger øl med passion! Denne øl er en af deres mest populære. En skøn Pale Ale øl med smag af hyldeblomst og eksotisk passionsfrugt. En smag der vækker gyldne sommerminder. Flasken indeholder 50 cl. OBS. Produktet kan blive erstattet af et lignende produkt af samme kvalitet.