Euroflorist

Trends forår og sommer 2018

Tendenserne for 2018 er virkelig noget at boltre sig i og hente inspiration fra. Vi har valgt at fokusere på tre forskellige stilarter, hentet fra nogle af branchens største og mest toneangivende trendmesser og analyser. Her præsenterer vi disse trends: Earthbound, Multicolor og Exotic Morocco. God fornøjelse!

Earthbound

Den første stil er den vi kalder Earthbound. Tænk jord, sand og beskidte pasteller. Beskidte på en god måde! Sart rosa nelliker, støvlilla løvemund og tulipaner, som changerer fra det lyseste gule til mørk abrikos. Her drømmer vi om sølvgrønne siv på en smuk sandstrand, en urtehave i morgenduggen og duften af fugtig jord.

Multicolor

Her er der meget af alting! Klare, stærke farver og en masse mønstre i vilde kombinationer. Vi taler buketter man kan se, som stikker ud og fylder. Her kan du virkelig gå amok og lege med alt, lige fra skrigorange roser og mørklilla tulipaner, til pink anemoner og krysantemum. Vælger du en farvet glasvase til buketten, har du ramt stilen Multicolor helt perfekt.

Exotic Morocco

Navnet siger det hele. Trendstilen Exotic Morocco tager os med ind i en verden af varme, menneskevrimmel og krydrede farver. Det er bohemestilen, som nu er flyttet sydpå, har fået marokkanske mønstre og en duft af brændt ler. Oversat til blomster taler vi stærke farver med en vis tyngde som giver et varmt og hyggeligt udtryk.

Kundservice