Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto
Forårskollektionen 2019

Forårets trends og nyheder

Er det ikke dejligt? Nu kommer foråret med lys, fuglesang og grønne knopper på træer og buske. Derfor er det også ret passende at forårets store trend hedder Vital Vibe - vi er jo inde i en årstid fuld av vitale vibrationer - og med den i tankerne præsenterer vi nu forårsnyhederne 2019.

del forårsfornemmelsen
Vital Vibe - forårets store trend

Det er nok ikke gået manges næse forbi at gul er en modefarve lige nu, og derfor er den også en del af Vital Vibe med citrusnuancer fra lime, appelsiner og grapefrugt. Har du ikke turde satse på gult før, så kan du roligt gøre det nu. Udover at tage den gule farve op, handler Vital Vibe også om at skabe spændende visuelle effekter og kontraster.

Denne smukke forårsbuket passer ind i stilen.

trendy vaser
Vaser med sjæl

Det er mindst lige så vigtigt hvilken vase du sætter buketten i, som at den er smukt bundet. Dels skal den passe i højden og bredden - men vasen er også en vigtig indretningsdetalje. Vil du være med på trenden, skal du vælge en vase med et skulpturelt udtryk, gerne med tydelige mønstre og pynt på ydersiden. Mere sjæl end glatte overflader med andre ord.

Buketten på billedet hedder Elegance og indeholder blandt andet franske anemoner og roser.

Urban gardening
Urban Gardening

Urban Gardening, dyrkning af pryd- og nytteplanter i bymiljø, har fået fodfæste. Med ren skaberglæde skabes grønne miljøer i byerne, men også indendøre kan både små og store planter bruges til at give Vital Vibes tredimensionelle effekt. I tråd med dette byttes stiklinger fra egne planter som aldrig før. Prøv selv - byt med venner og bekendte, hold øje med opslag i dit nærmiljø eller på sociale medier.

anderledes buketter
Restbuketter

Nogle gange har floristerne diverse snitblomster tilovers eller blomster der har stået længe i butikken. Spørg om du må købe en buket til en god pris, så redder du måske blomsterne fra at havne i skraldespanden og hjælper din lokale blomsterhandler med at undgå spild. Jo senere på dagen du spørger, desto større chance har du for at gøre et blomsterkup.

Forårskollektion

<

Her finder du de nye forårsbuketter.