Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto
Vil være sammen med dig
1 af 5
1 af 5

Vil være sammen med dig

  • Specielt udvalgte blomster
  • Blomstrende overraskelse
  • Perfekt gave
  • Vælg den største buket og få
    100% flere blomster mod en lille merpris
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Hvert sekund, hvert minut, vil jeg være i nærheden af ​​dig. Er der nogen, du ville ønske, du kunne være tættere på? Overrask dem med en buket i nuancer af pink, brun, hvid og sæsonens grønt. Buketten ser smuk ud med sine roser, santini, Alstroemeria, Astrantia, egeblade og Pittosporum.
Hvad kan jeg forvente? Dette produkt afsendes fra et blomsterlager og produktet vil derfor indeholde det du ser på billedet. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed.

Kan jeg køber gaver til? Ja, du kan købe tillægsprodukter som en bamse eller chokolade.

Hvordan foregår leveringen? Blomsterne leveres i en fin blomsterbox direkte til modtagerens dør. Vi kan tilbyde levering med GLS tirsdag til fredag. Her sker levering ml. 8-16 til privatadresser og firmaadresser. I Hovedstadsområdet inkl. Roskilde, tilbyder vi desuden levering samme dag med BEST Transport. Her sker leveringen mandag til fredag ml. 17-22. BEST Transport leverer ikke blomster til firmaadresser, kirker/ eller steder til begravelse ceremonier.

Hvor kan dette produkt leveres til? Hvor kan dette produkt leveres til? Vi leverer til størstedelen af Danmark. På produktsiden kan du indtaste modtagerens adresse. Hvis du ikke kan vælge leveringsdato, så kan vi desværre ikke levere til adressen.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice. Artikelnummer: BOU23_87EF