Sommerborddækning - blomstrende tips og idéer

Denne sommer dækker vi bord med smukke blomster. Imponér dine gæster med kreative og enkle blomsterarrangementer. Sådan får du succes med din sommerborddækning.

Bryllupper, dimissioner, Sankt Hans og fødselsdage. Sommeren er fyldt med fantastiske fester. Skab en herlig stemning til din sommerfest med smukke blomster og kreative arrangementer.

Blomstrende sommerborddækning – sådan bliver det en succes


dække dit bord med en lilla nellike oven på servietten

Blomster i hørserviet

Pift dine hørservietter op med smukke blomster. Brug en servietring, eller bind en smuk snor rundt om servietten. Fastgør herefter en eller to blomster. Lad hver gæst få deres egen unikke blomst, eller følg festens farvetema.

en blomsterkrans over det dækkede bord. Blomsterguirlander har lyserøde roser og lyserøde nelliker sammen med sommergrønt

Blomsterguirlande

Lav en smuk blomsterguirlande. Vælg nogle smukke blomster og klip stilken af, så den er ca. 5 cm. Mål derefter med ståltråd, hvor lang din guirlande skal være. Vikl derefter blomstertape om ståltråden, så blomsterne hæfter bedre fast. Tag et par blomster ad gangen og bind dem fast med myrtetråd. Lad guirlanden sno sig over hele bordet.

små vaser med dahliaer på et sommerklædt bord

Små vaser i glas

Samla masser af små vaser og glasbeholdere. Du kan med garanti finde små flotte vaser på et loppemarked. Stil vaserne på bordet med små minibuketter i. Det skaber en rigtig wow-effekt.

en champagneskål med flasker i dekoreret med dahlia i lyserøde farver

Champagneskål med blomster

Skal du servere limonade eller andet boblende til festen? Find din største champagneskål, og fyld den med is og vand. Tag derefter et bundt blomster, og klip stilken af. Lad derefter blomsterne flyde rundt sammen med isterningerne.

små røde roser i en hørserviet på et dækket bord

Match drinks og blomster

Match farven på blomsterne i din sommeropdækning med den drink, du byder på. Det skaber en smuk effekt, der med garanti vil imponere dine gæster.

en stor lyserød rose dekorerer en indpakket pakke

Skal du til sommerfest?

Er du blevet inviteret til en skøn sommerfest? Glem ikke at tage en gave med til værten. Stik en smuk blomst ind under gavebåndet, og din gave bliver straks sommerfestlig.