Blomster til begravelse

Blomster er et symbol på kærlighed, respekt, beundring og påskønnelse, i livet som i døden og en blomsterhilsen er et smukt sidste farvel til et menneske der har berørt os. Uanset om man har stået den afdøde nær eller om det er en bekendt, så vil de fleste vise deres omtanke og deres kærlighed med en blomsterhilsen. Vi har et stort udvalg af blomster til begravelse - fra smukke bårebuketter, overdådige båredekorationer til elegante kranse der alle vil tjene som en smuk afsked. Er du usikker på hvad du skal vælge, håber vi at du finder hjælp i denne guide til begravelsesblomster.


en mørk gravsten med en gul rose på

Sig farvel på din måde

Der er ingen rigtig eller forkert måde at arrange en begravelse på. En begravelsesceremoni skal være så enkel, overdådig, smuk, traditionel eller personlig som du ønsker. Lad musik, taler, gæster og ceremoni blive til en dag fyldt med minder. Med dit valg af blomster og stil, kan du skabe en bestemt stemning og en personlig ramme om ceremonien. Det er dit farvel.

et alter med en kiste, hvor forskellige begravelsesdekorationer og buketter i rødt er

Kistedekoration - fra de nærmeste

Blomsterne på kisten er normalt fra den nærmeste familie. Hvis du ønsker et bånd på dekorationen, sørger floristen for din personlige hilsen. Kistedekorationen kan desuden indeholde et fotografi, en tegning eller en anden personlig ting. Dekorationens størrelse, farve og form, udarbejdes efter dine ønsker. Du er altid velkommen til at spørge din florist om gode råd og inspiration.

en begravelseskrans i pink orange hvid og lilla farver ligger på en sten