Blomster til bryllup

Der er meget man skal tænke på når man skal planlægge sit bryllup. Ikke mindst hvilke blomster som man vil have. Mange tænker på brudebuketten, men blomsterdekorationer og arrangementer er også vigtige og bidrager til at skabe den rette stemning. Der er forskellige måder at bruge blomster på ved et bryllup. Tænk kreativt og prøv at være personlig når I vælger hvilke blomster I vil have.

Nedenfor finder du vores blomstertips til bryllupper

1. Brudebuketten er en selvfølgelighed
Lav buketten personlig i valget af farve og form. Tænk på om du vil have meget fokus på din buket eller om du vil have mere fokus på noget andet. En for stor buket med stærke farver giver meget opmærksomhed. Hvis du er usikker på hvad du skal vælge og gerne vil have nogle gode råd, så kan du forhøre dig hos en blomsterhandler.

2. Konfettiblade
Ris er normalt at bruge, men hvad med at bruge blomsterblade istedet for? Smukt og det er meget fint på billeder! Det er dog vigtigt at tænke på at bruge blomsterblade der ikke afgiver farve på jeres beklædning.

3. Blomster i håret
Romantisk og klassiskt. Blomsterne kan matche med blomsterne i din bryllupsbuket og i de andre dekorationer.

4. Blomster til ham
Lad brudgommen får en blomst der er den samme som den der findes i din buket eller lad ham få sin egen. Det skaber helhed og er en fin detalje.

5. Kirkedekorationer
Vil I gøre lokalet eller kirken lidt mere festlig til jeres bryllup kan I pynte med blomster. Mange vælger at lægge eller sætte blomster ved kirkebænkene eller oppe ved altret.

6. Festdekorationer
Dekorationerne til jeres fest er næsten ligeså vigtige som blomsterne i bryllupsbuketten. Her kan du virkelig være kreativ og personlig. Farve og tema for brylluppet kan udtrykkes og understreges i valget af blomsterne og I kan f.eks. vælge sæsonens blomster, klassiske orkidéer eller roser.

7. Buketter til brudepigerne
Buketter til brudepigerne kan matche din egen brudebuket eller hvorfor ikke give alle en individuel buket.

Det er en stor ting af vælge blomster til sit bryllup og det kan tage tid at finde ud af præcist hvad man ønsker. På vores hjemmeside finder I mange buketter som kan give jer inspiration til hvad I kunne tænker jer til jeres bryllup. I kan derudover kontakte en af vores mange florister der altid er parat med god råd og foreslag. Vores florister er eksperter i at lave blomsterarrangementer og de kan hjælpe jer uanset om I kun skal have en brudebuket eller om I vil have et større arrangement.

Vil du i kontakt med nogle af vores florister eller have mere information kan du maile til os på [email protected]