Pynt din værtsgave

Vi synes, det er hyggeligt at have en gave med til den årlige julekomsammen. Det er sjovt at gøre lidt ekstra ud af det og pynte værtsgaven, så den bliver mere personlig.

Sådan pynter du dine værtsgaver


Julegaver dekoreret med juleagtig løv og planter

Du skal bruge

Vi har valgt at bruge eukalyptus, kogler, grankviste og andet. Vælg det, du synes er fint. Kun fantasien sætter grænser. Det er nemmest at bruge ståltråd til at fastgøre blomster og kviste. Hvis du ikke vil have, at ståltråden er synlig, kan du vikle et bånd udenpå.

Giv noget hjemmebagt

Et lifehack der vil tage værtinden med storm. Du snyder og køber småkagerne, putter dem i et gammelt sylteglas og slutter så af med at vikle et bånd om glasset og stikke nogle grangrene, eukalyptus og kogler ned bag båndet. Så ser det ud som om, du har taget hjemmebagte småkager med, og hvem elsker ikke det?

Et glas fyldt med småkager med løv bundet øverst
En gave indpakket med eukalyptus og en tesi

Tepose

Te i løs vægt med en tesi er et godt supplement til småkagerne, men også en rigtig fin gave at give. For at gøre det mere personligt har vi piftet teposen op med eukalyptus, grankviste og et smukt hvidt silkebånd. Du kan derefter pakke kagedåsen og teen ind i en flot gavepose, så vil det føles endnu mere luksuriøst.

Fin flaske

Vi synes, at en flaske bobler er en skøn og luksuriøs gave. Vælg omhyggeligt en flaske og pynt den med sæsonens grønt og smukke bånd. Her har vi brugt et naturbånd, men du kan også bruge f.eks. silkebånd, blonder, satin og velour.

En flaske indpakket i grønt
En æske chokolade i festlig indpakning og grønt

Chokoladeæske

Ligesom at småkager og te er en fin gave, kan du også vælge at give bobler og en æske chokolade. Chokolade og bobler – det perfekte match! Her har vi viklet ståltråd og naturbånd rundt om hele æsken og derefter pyntet med sæsonens grønt såsom mos, eukalyptus og gran. Husk at sætte planterne tæt, for det er et større område, der skal dækkes, og vi vil ikke have, at æsken kan ses igennem.

Tag til julekomsammen og overrask med din personlige og flotte gaveindpakning.
Vælg en, to ting eller gå all in og sammensæt en hel kurv med lækkerier.

 

En skål med festlige planter og blomster på et bord med en plade mad og to krus