Euroflorist

Begravelsesblomster - Blomsterguide til begravelser

Begravelsesblomster er vigtige og vi vil gerne gøre valget så meningsfuldt og enkelt for dig som muligt. Det kan være svært at vide hvad man skal sende og hvad der passer. Vi har derfor lavet en lille guide som gør det enklere for dig at vælge blomster.

Læs mere nedenfor om de forskellige begravelsesblomster som vi kan tilbyde. Vil du i kontakt med nogle af vores florister eller have mere information kan du maile til os på info@euroflorist.dk

 Kranse
Det er en gammel og etableret tradition at udsmykke kisten og graven med en krans. Kransen symboliserer evighed og blomsterne skaber en smuk ramme om begravelsen. Kransen der placeres ved kisten eller på graven er en fin afsked til en nær ven eller et familiemedlem. Mange familier vælger at have en krans, men det er også normalt at kollegaer eller venner slår sig sammen og sender et fælles farvel.

 Båredekorationer
Der er mange måder at sige farvel på. Uanset om man har stået den afdøde nær eller om det er en bekendt, så vil de fleste vise deres omtanke og deres kærlighed. Der er mange som vælger at vise dette med en båredekoration der kan stilles ved siden af kisten. Det giver en værdig og fin afsked.
Dekorationen symboliserer det liv der er gået bort, og man kan sætte sit personlige præg på valget af dekorationen eller følge temaet i begravelsen.

 Bårebuketter
En smuk buket der kan placeres ved kisten eller på graven er en fin og værdig gestus. Du kan vælge blomster der symboliserer venskabet med den afdøde eller vælge en buket der følger temaet i begravelsen. Uanset om du er en nær ven, kollega eller en bekendt er det passsende at vælge en bårebuket når du skal sige et sidste farvel.

Kundservice