Nytårsbordet – dæk op med blomster

Til nytår dækker vi bord med enebær, voksurt og eukalyptusbær. Imponer dine gæster med et nytårsbord, der blomstrer i sæsonens smukkeste grønt.

Inviter dine venner til en blomstrende nytårsfest, de sent vil glemme. Køb sæsonens grønt hjem og lad kreativiteten få frit spil. Husk at det er de små detaljer, der gør forskellen.

Sådan bliver din nytårsborddækning en succes


Et sæt på fire champagneglas med planter fastgjort til stilkene.

Blomstrende glas

Pynt glassene med sæsonens blomster og grønt. Giv hver gæst en unik plante, så de ikke mister deres glas i løbet af aftenen. Et tip, der både er praktisk og meget smukt. Du fastgør planten med myrtetråd.

Bordkort med enebær

Det er altid festligt og spændende med bordkort. Gør dine bordkort smukke med en hørserviet og sæsonens grønt. Vi har valgt at bruge enebær. Hvad vælger du?

En borddækning med løv fastgjort til servietten.
Bordranke

Vinterens smukkeste guirlande

Lav en smuk vinterguirlande. Vælg nogle flotte planter og klip stilken til, så den bliver cirka 5 cm. Mål derefter ud med ståltråd, hvor lang din guirlande skal være. Brug floratape til at vikle om ståltråden, så planterne sidder bedre fast. Tag et par planter ad gangen og fastgør med myrtetråd. Lad guirlanden hænge over hele bordet.

Champagneskål med skovtema

Ingen fest uden bobler. Find din største champagneskål frem og fyld den med is og vand. Vælg derefter planter og blomster, der passer til årstiden. Vi har brugt lærkekogler, eukalyptus og grankviste. Lad planterne flyde smukt rundt sammen med isterningerne.

En flaske champagne i en skål med løv.
Blomster i små vaser på et bord dækket med en ranke

Blomster i små vaser

Saml masser af små glas- og porcelænsvaser. Et tip er at kigge på loppemarkeder eller i skabene derhjemme. Der er meget, der kan bruges som en smuk vase. Stil vaserne på bordet med små minibuketter i. Det skaber en rigtig wow-effekt til din nytårsfest.