Euroflorist
Blomsterinspiration

Blomsterinspiration

Blomster er hygge, trivsel, luksus og glæde. De er en naturlig del af de store øjeblikke i livet - fødsel, konfirmation, bryllup, fest og højtider. Variationerne er uendelige. På denne side følger vi de seneste blomstertrends, og giver dig inspiration til alt det smukke du kan bruge dem til.

Euroflorist er stolt af at samarbejde med nogle af de dygtigste blomsterdekoratører i Danmark. Når du sender blomster gennem os, kan du være sikker på at vi leverer ægte blomsterhåndværk fra lokale butikker.


Se hvordan vores blomsterdekoratør, FloristFia, binder sin efterårsbuket

Fia har brugt nelliker og roser i skønne, stærke farver og et spændende grønt indslag i sin efterårsbuket. Se nærmere på blomsterne, og få tips til at få din buket til at holde så længe som muligt.
Fia, hvilke er dine yndlingsbuketter lige nu?

Euroflorist buket Venlig

Buketten Venlig

Trendbilledet lige nu handler meget om tekstur, om at ting skal have en fornemmelse af tekstil. Det skal være luksuriøst. Derfor kan jeg godt lide denne frodige buket. Den er mild i farverne, tør alligevel at stikke lidt ud og er ikke så stram at se på. Det at den er så frodig, gør også at den opleves tredimensionel og skulpturelle effekter er meget opppe i tiden nu. Virkelig lækker, synes jeg.

Buketten Varm elegance

Jeg kan aldrig få nok af roser og alstromeria. Og her i skønne efterårsfarver i en udgave med bær i matchende farver. Helt sikkert en af favoritterne!

Euroflorist Varm elegance-buketten

Trends for efterår og vinter 2018

Curious Collage

Fia nævnede tekstiler, og velur og fløjl bliver staigt mere populære. Vi går efter en mørkere palette i jordfarver hvor brocher med biller og insekter bliver endnu mere trendy. Fjer, guld og smykker er perfekt som pynt. I Curious Collage-trenden vil vi genskape svundne tiders dekadente luksus.

Forest Fantastic

Til jul vil vi tilbage til naturen og det rå og lidt upolerede. Trenden kalder vi Forest Fantastic og vi har viet en helt egen sektion til denne trend, som vi glæder os til at vise dig.

Vis mig juletrenden Forest Fantastic
Curious Collage sen høst
Ægte håndværk skaber trends

Curious Collage trenden tager det materielle op - guld og ædelstene (det gør selvfølgelig ingenting hvis de ikke er ægte), brocher og smykker. Det går igen i blomster og interiør. Vi nyder det vi kan røre ved og mærke på.

Mat skal også være skulpturelt
Mad er også kunst

Selv når vi laver mad, skal det være gennemarbejdet, som et kunstværk der er lige til at spise!

Et minne om en annen tid
Blomster der skaber minder

Uanset om det er farmors hybenoser, anemoner i skoven eller liljekonvallerne i haven - blomster er stærke minder. Vi elsker at Curious Collage minder os om netop det. Vi kan skabe nye minder af alt det gamle vi er så glade for.

Sagt af kunder

100% tilfreds…
Både modtageren og jeg var 100% tilfredse, buketten stod stadigvæk flot efter en uge
- Tilfreds kunde, oktober 2018

Altid hurtig og præcis service
Altid hurtig og præcis service, og modtagerne er altid glade og meget tilfredse. Selvom jeg bor i udlandet, har jeg ved selvsyn kunnet konstantere at det er kvalitetsbuketter som Euroflorist leverer. Derfor ingen tvivl hos mig, om hvem der skal levere mine blomsterhilsener.
- Tilfreds kunde, september 2018

Kundservice