Levering samme dag e-mærket webshop Professionelt håndværk
Min konto
Jeg har din ryg
1 af 3
Jeg har din ryg_overlay
1 af 3

Jeg har din ryg

  • Farvestrålende buket
  • Kort er indkluderet i prisen
  • Leveres i en fin blomsterbox
  • Leveres af BEST Transport i KBH og omegn
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Uanset hvad der sker, så har jeg din ryg! Nogle gange kan livet føles hårdt. Denne buket er perfekt, når du vil sende ekstra lidt opmuntring.

Blomsterne leveres i en smuk blomsterbox af BEST Transport i København og omegn. Et kort med din hilsen er inkluderet i prisen. Se længere nede for information om leveringen.
Hvad kan jeg forvente? Dette produkt afsendes fra et blomsterlager og produktet vil derfor indeholde det du ser på billedet. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed.

Er der et kort indkluderet? Ja, et kort er indkluderet i prisen. Du kan derudover købe andre tillægsprodukter som en bamse eller chokolade.

Hvordan foregår leveringen? Blomsterne leveres i en fin blomsterbox direkte til modtagerens dør mellem 18-22 af BEST Transport. Modtageren får en SMS om leveringen. Vi kan desværre ikke levere til firmaadresser.

Hvor kan dette produkt leveres til? Med BEST Transport leverer vi til Storkøbenhavn og omegn inkl. Roskilde, Hillerød, Helsingør. Du vil få en notits når du forsøge at gennemføre bestillingen hvis vi ikke kan levere til den ønskede by.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice.