Min konto
Kærlig hilsen
Kærlig hilsen_overlay

Kærlig hilsen

  • Alkoholfri gave
  • Floristens valg
  • Gavekurv med lækkerier og delikatesser

Dette er et floristen designer produkt og indholdet der leveres kan afvige fra det som vises på billedet. Værdien vil dog altid være den samme.
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Alkoholfri gave med diverse lækkerier. Til eksempel chokolade, lakrids og muligvis en forfriskende alkoholfri drik. OBS! Billedet er eksempel og gaven vil indeholde lokale delikatesser.
Hvad kan jeg forvente? Vores florister gør deres bedste for at levere et produkt der er så lig det der vises på billedet. Indeholdet kan dog variere ud fra hvad den enkelte florist har i butikken. Der vil dog altid blive sendt for en tilsvarende værdi.
Er der et kort inkluderet? Et lille kort er inkluderet i prisen. Et mere eksklusivt kort eller et bånd kan lægges til.
Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.
Hvad sker der hvis modtageren ikke er hjemme? Hvis modtageren ikke er hjemme, tager blomsterhandleren gaven med tilbage. Herefter informeres modtageren om at de kan hente den i butikken. Du kan vælge at gaven kan enten sættes ved døren, eller afleveres hos naboen hvis modtageren ikke er hjemme.
Hvordan ved jeg at min hilsen er kommet frem? I de allerfleste tilfælde vil du modtage en SMS med en leveringsbekræftelse. Hvis du ikke har det og modtageren ikke har hørt af sig, er du velkommmen til at tage kontakt med os for at få en leveringsbekræftelse.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice. Modtageren kan også kontakte den leverende blomsterhandler. Artikelnummer: HAM18_56