Euroflorist
Juleinformation

Juleinformation

Vi hjælper dig med at sende en unik julegave til venner og familie med din kærlige hilsen på kortet. Her finder du gode råd til din bestilling og det der er værd at vide om levering til jul.

Vi kan ikke længere garantere levering inden jul. Dine blomster leveres førstkommende hverdag.

Blomster er en populær julegave og vi får mange bestillinger til levering i dagene op til jul. Vi gør alt hvad vi kan for at levere på den dato du har valgt, men vi gør opmærksom på, at levering i visse tilfælde kan ske på en anden dato end ønsket.


Den store efterspørgsel på blomster til jul kan gøre at udvalget varierer fra butik til butik afhængig af vareudvalget hos grossisterne. Visse blomster kan derfor erstattes en ligeværdig vare i samme farve. Derfor kan det produkt der leveres adskille sig lidt fra produktbilledet i webshoppen. Vores florister gør sig selvfølgelig umage for at skabe et produkt der svarer til det bestilte. Vi gør vores bedste for at din blomsterhilsen leveres til din tilfredshed.

For at vi kan levere din blomsterhilsen til jul, er det vigtigt at vi får de rette oplysninger om modtagerens adresse! Skulle der være fejl i din bestilling kontakter kundeservice dig. Hvis de ikke får fat i dig, vil vores blomsterhandlere gøre deres bedste for at levere blomsterne alligevel.


Når du bestiller:
• Husk at skrive afsender i kortteksten, så modtageren ved hvem han/hun skal takke
• Har du modtagerens telefonnummer? Jo flere numre desto bedre
• Vælg gerne at blomsterne må sættes ved døren eller afleveres hos naboen
• Vores blomsterhandlere forbereder bestillingerne allerede dagen inden levering, derfor kan vi ikke garantere at vi kan foretage ændringer tæt på leveringsdatoen.

Vil du være sikker på at din gavekurv leveres inden jul, skal vi have din bestilling senest 21. december kl. 12. Gavekurvene leveres af DSV eller Postnord. Er modtageren ikke hjemme, kan pakken efterfølgende hentes på nærmeste postudleveringssted. Du kan bestille blomster og gavekurve med samme leveringsdato, de vil dog blive leveret på forskellige tidspunkter da blomsterne leveres af vores florister.

Information om levering til udlandet

For at vi kan garantere levering inden jul i udlandet skal vi have din bestilling senest torsdag d. 21. december kl. 17.00. Vi kan desværre ikke garantere levering 23. og 24. december. Blomsterne kan derfor leveres 22. december eller 27. december.

Til Færøerne er fristen d. 22. december kl 15.00, Torshavn dog d. 23. december kl. 10.00.

Information om levering til firmaadresser

For at vi kan garantere levering inden jul til en firmaadresse, skal vi have din bestilling senest fredag d. 22. december kl. 10.00.

Ønsker du levering til en firmaadresse lige inden eller efter jul, er det vigtigt at vide, om modtageren er til stede for at tage imod blomsterne. Blomsterne vil blive leveret til receptionen og modtageren kan blive kontaktet på telefon inden levering selvom du som bestiller ikke ønsker dette. Hvis modtageren ikke er på firmaadressen eller hvis virksomheden skulle være lukket på den ønskede leveringsdag, bliver blomsterne og levering ikke erstattet eller tilbagebetalt.

I over 30 år har vi sendt blomster over hele verden, men hvordan går det egentlig til. Klik på videon for at se hvordan din blomsterhilsen kan nå ud til hele verden. Her ser du hvad der sker skridt for skridt, fra du sidder hjemme foran computeren og til at modtageren står med en smuk blomsterbuket i favnen.

Kundservice