Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto
Juleinformation

Juleinformation

Send lidt julemagi! Vi hjælper dig med at glæde familie og venner med en unik julehilsen. Her kan du læse om bestillingsfrister og anden vigtig information vedr. levering til jul.

Blomster er en populær julegave og vi får mange bestillinger til levering i dagene op til jul. Vi gør alt hvad vi kan for at levere på den dato du har valgt, men vi gør opmærksom på, at levering i visse tilfælde kan ske på en anden dato end ønsket.

Den store efterspørgsel på blomster til jul kan gøre at udvalget varierer fra butik til butik afhængig af vareudvalget hos grossisterne. Visse blomster kan derfor erstattes en ligeværdig vare i samme farve. Derfor kan det produkt der leveres adskille sig lidt fra produktbilledet i webshoppen. Vores florister gør sig selvfølgelig umage for at skabe et produkt der svarer til det bestilte. Vi gør vores bedste for at din blomsterhilsen leveres til din tilfredshed.

Vi kan ikke garantere levering juleaften (24/12). Blomsterne kan i stedet leveres inden eller efter jul.

  • For at vi skal kunne være sikre på at vi kan levere din julehilsen, er det vigtigt at vi får den rette leveringsadresse. Tjek derfor at adresse, telefonnummer og anden relevant information er korrekt og med i bestillingen. Opdager du en fejl beder vi dig kontakte kundeservice.
  • Vælg gerne at blomsterne må sættes ved døren eller afleveres hos naboen
  • Vores blomsterhandlere forbereder bestillingerne allerede dagen inden levering, derfor kan vi ikke garantere at vi kan foretage ændringer tæt på leveringsdatoen.
  • Husk at skrive afsender i kortteksten, så modtageren ved hvem han/hun skal takke!

Vil du være sikker på at din gavekurv leveres inden jul, skal vi have din bestilling senest 19. december kl. 12. Gavekurvene leveres af GLS, DSV eller Postnord. Er modtageren ikke hjemme, kan pakken efterfølgende hentes på nærmeste postudleveringssted. Du kan bestille blomster og gavekurve med samme leveringsdato, de vil dog blive leveret på forskellige tidspunkter da blomsterne leveres af vores florister.

Information om levering til udlandet
For at vi kan garantere levering inden jul i udlandet skal vi have din bestilling senest torsdag d. 20. december kl. 12.00. Vi kan desværre ikke garantere levering 23. og 24. december. Blomsterne kan derfor leveres inden eller efter juledagene.

Til Færøerne er fristen d. 20. december kl. 12.00, Torshavn dog d. 23. december kl. 12.00.


Information om levering til firmaadresser

For at vi kan garantere levering inden jul til en firmaadresse, skal vi have din bestilling senest fredag d. 21. december kl. 12.00.


Ønsker du levering til en firmaadresse lige inden eller efter jul, er det vigtigt at vide, om modtageren er til stede for at tage imod blomsterne. Blomsterne vil blive leveret til receptionen og modtageren kan blive kontaktet på telefon inden levering selvom du som bestiller ikke ønsker dette. Hvis modtageren ikke er på firmaadressen eller hvis virksomheden skulle være lukket på den ønskede leveringsdag, bliver blomsterne og levering ikke erstattet eller tilbagebetalt.