Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto
Månedens deal

Månedens deal

  • Farverig buket
  • Roser og Nelliker
  • Luksuriøse karameller
  • Vælg den største buket og få
    100% flere blomster mod en lille merpris
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Med dig vil jeg vise alle mine sande farver. - Overrask med en farverig buket af orange nelliker, lyserøde roser, lilla limonium, lyserød lilla santini og pistacie. En æske med luksuriøse karameller leveres sammen med buketten. Hvem ville ikke blive glad for en farvebombe som denne med gode karameller?
Hvad kan jeg forvente? Dette produkt afsendes fra et blomsterlager og produktet vil derfor indeholde det du ser på billedet. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed.

Kan jeg køber gaver til? Ja, du kan købe tillægsprodukter som en bamse eller chokolade.

Hvordan foregår leveringen? Blomsterne leveres i en fin blomsterbox direkte til modtagerens dør. Vi kan tilbyde levering med GLS tirsdag til fredag. Her sker levering ml. 8-16 til privatadresser og firmaadresser. I Hovedstadsområdet inkl. Roskilde, tilbyder vi desuden levering samme dag med BEST Transport. Her sker leveringen mandag til fredag ml. 17-22. BEST Transport leverer ikke blomster til firmaadresser, kirker/ eller steder til begravelse ceremonier.

Hvor kan dette produkt leveres til? Hvor kan dette produkt leveres til? Vi leverer til størstedelen af Danmark. På produktsiden kan du indtaste modtagerens adresse. Hvis du ikke kan vælge leveringsdato, så kan vi desværre ikke levere til adressen.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice. Artikelnummer: GIF23_17APH