Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto
Send blomster som kondolence

Tekst til kondolencekort

Udtrykket ”at kondolere” eller ”jeg kondolerer” er på vej ud af sproget og kan virke upersonligt og gammeldags. Men hvad skriver man så? Her kommer nogle gode råd til hvordan du formulerer en personlig hilsen til den der lige har mistet.

Svære ord i en svær tid

En kondolencehilsen kan være en af de sværeste ting at skrive. Det kan være svært at finde de rette ord for at vise sin støtte til sørgende venner, kolleger og familiemedlemmer. Vi har samlet nogle forslag der forhåbentlig kan hjælpe dig til at skrive din egen kærlige hilsen.

Blomster til kondolence

Forslag til kondolencehilsener:

Vi kan ikke sige noget der gør sorgen nemmere, vi vil bare sige at vi er kede af det og at vi tænker på dig i denne svære tid.

Når du ser på blomsterne, skal du vide at jeg tænker på dig.

Jeg kan ikke forstille mig hvor svært det må være, men du skal vide at jeg er der for dig.

Vi husker med glæde alle de gode stunder vi havde med ...

Husk at vi elsker dig og tænker på dig

Nogle gode råd når du skal formulere din egen kondolencehilsen:

Vis din medfølelse først og fremmest

Nævn din relation til afdøde

Vær ærlig - skriv hvad du føler!

Send en kondolencehilsen

Kondoler med ekstra omtanke

Man kan kondolere på forskellige måder. For eksempel ved at sende en hilsen, ved et personligt besøg eller ved at tilbyde sin hjælp med forskellige praktiske gøremål. Blomster er en smuk og personlig måde at udtrykke sin medfølelse på. Vær opmærksom på, at den efterladte måske modtager mange kondolencebuketter, og samtidig har meget at tænke på inden begravelsen. Vælg derfor gerne blomstertyper som er nemme at passe, og som afleveres i en passende vase.