Levering samme dag e-mærket webshop Professionelt håndværk
Min konto
Til min kærlighed
1 af 3
Til min kærlighed_overlay
1 af 3

Til min kærlighed

  • Smukke roser
  • Leveres i en fin blomsterbox
  • Kort er indkluderet i prisen
  • Leveres af BEST Transport i KBH og omegn
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Sig "Jeg elsker dig" eller "jeg tænker på dig" med en smuk buket med røde og cremefarvede roser. Kærlighed behøver ikke at være mere besværligt.

Blomsterne leveres i en smuk blomsterbox af BEST Transport i København og omegn. Et kort med din hilsen er indkluderet i prisen. Se længere nede for information om leveringen.
Hvad kan jeg forvente? Dette produkt afsendes fra et blomsterlager og produktet vil derfor indeholde det du ser på billedet. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed.

Er der et kort indkluderet? Ja, et kort er indkluderet i prisen. Du kan derudover købe andre tillægsprodukter som en bamse eller chokolade.

Hvordan foregår leveringen? Blomsterne leveres i en fin blomsterbox direkte til modtagerens dør mellem 18-22 af BEST Transport. Modtageren får en SMS om leveringen. Vi kan desværre ikke levere til firmaadresser.

Hvor kan dette produkt leveres til? Med BEST Transport leverer vi til Storkøbenhavn og omegn inkl. Roskilde, Hillerød, Helsingør. Du vil få en notits når du forsøge at gennemføre bestillingen hvis vi ikke kan levere til den ønskede by.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice.