Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto

Trends for efterår og vinter

De to store trends for efterår/vinter 2018 passer godt sammen rent farvemæssigt, men har alligevel helt forskellige udtryk - Curious Collage og Forest Fantastic. Se nærmere på vores efterårskollektion med specialdesignede buketter og læs mere om om de to trends her.

Fløjlsrøde roser

I efterårets og vinterens store trend som kaldes Curious Collage, består farvepaletten af mørke jordfarver og støvet guld. Vi ser fløjlsrøde roser med store blomsterhoveder i tætte buketter hvor grønne blade og elegant græs giver et skulpturelt udtryk. Som pynt bruger vi fjer, smykker og broscher som giver en smuk effekt i krontrast til de bløde blomster og støvede farver. Vi gemmer nogle af de mørkere nuancer til vinteren, men hvis du kan lide denne stil har vi en passende efterårsbuket her.


Blomstertrend Curious collage efterår og vinter 2018

Råt og upoleret

Efterårets og vinterens anden store trend Forest Fantastic, hvor du blandet andet finder denne buket, tager os med ud i naturen, for mens Curious Collage står for det overdådige og elegante, søger Forest Fantastic mod det rå og upolerede, og er ikke bange for at udforske nye måder at arbejde med materialer fra skov og mark.


Blomstertrend efterår og vinter 2018 Forest Fantastic