Levering samme dag e-mærket webshop Professionelt håndværk
Min konto
Venner for altid
1 af 3
Venner for altid_overlay
1 af 3

Venner for altid

  • Smuk lyserød buket
  • Kort er indkluderet i prisen
  • Leveres i fin blomsterbox
  • Leveres af BEST Transport i KBH og omegn
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Med dig ved min side, føler jeg mig som en vinder. Lad os være venner for altid. Denne lyserøde buket er perfekt, når du vil sende kærlighed til en god ven.

Blomsterne leveres i en smuk blomsterbox af BEST Transport i København og omegn. Et kort med din hilsen er indkluderet i prisen. Se længere nede for information om leveringen.
Hvad kan jeg forvente? Dette produkt afsendes fra et blomsterlager og produktet vil derfor indeholde det du ser på billedet. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed.

Er der et kort indkluderet? Ja, et kort er indkluderet i prisen. Du kan derudover købe andre tillægsprodukter som en bamse eller chokolade.

Hvordan foregår leveringen? Blomsterne leveres i en fin blomsterbox direkte til modtagerens dør mellem 18-22 af BEST Transport. Modtageren får en SMS om leveringen. Vi kan desværre ikke levere til firmaadresser.

Hvor kan dette produkt leveres til? Med BEST Transport leverer vi til Storkøbenhavn og omegn inkl. Roskilde, Hillerød, Helsingør. Du vil få en notits når du forsøge at gennemføre bestillingen hvis vi ikke kan levere til den ønskede by.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice.