Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto
Vilde tulipaner
1 af 3
Vilde tulipaner_overlay
1 af 3

Vilde tulipaner

  • Trendy tulipanbuket
  • Kort indkluderet i prisen
  • Leveres i en fin blomsterbox
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
PRODUKTINFORMATION
Vil du sige tusinde ting, men kan du ikke finde de rigtige ord? Denne vilde tulipanbuket i lyserøde nuancer gør arbejdet for dig. Buketten indeholder tulipaner i lyserøde nuancer, blåbærkviste, sølveg og eukalyptus.
Hvad kan jeg forvente? Dette produkt afsendes fra et blomsterlager og produktet vil derfor indeholde det du ser på billedet. Vær opmærksom på at visse blomster leveres i knop for længere holdbarhed.

Kan jeg køber gaver til? Ja, du kan købe tillægsprodukter som en bamse eller chokolade.

Hvordan foregår leveringen? Blomsterne leveres i en fin blomsterbox direkte til modtagerens dør. Vi kan tilbyde levering med GLS tirsdag til fredag. Her sker levering ml. 8-16 til privatadresser og firmaadresser. I Hovedstadsområdet inkl. Roskilde, tilbyder vi desuden levering samme dag med BEST Transport. Her sker leveringen mandag til fredag ml. 17-22. BEST Transport leverer ikke blomster til firmaadresser, kirker/ eller steder til begravelse ceremonier.

Hvor kan dette produkt leveres til? Hvor kan dette produkt leveres til? Vi leverer til størstedelen af Danmark. På produktsiden kan du indtaste modtagerens adresse. Hvis du ikke kan vælge leveringsdato, så kan vi desværre ikke levere til adressen.

Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice. Artikelnummer: BOU19_152APH