Euroflorist
Bæredygtige buketter

Bæredygtige buketter

I samarbejde med Vildevioler kan Euroflorist nu tilbyde unikke og bæredygtige buketter inspireret af naturen. Send en lækker og bærebygtig buket af udvalgte farverige blomster og grønt, løst bundet og fint pakket ind.

[Image description]

Levering til døren i hele Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland:

Vi leverer tirsdag – lørdag i hele Storkøbenhavn og dele af Nordsjælland, se oversigten over byer her. Blomsterne høstes og bindes til din bestilling og leveres friske og knitrende lige til døren.

Om blomsterne - økologi og certificering:

Blomsterne dyrkes økologisk på friland fra forår til efterår på en gård i Nordsjælland, det betyder ingen gift på blomsterne eller i naturen.

Udenfor den danske blomster-sæson indkøbes blomsterne fra miljøcertificerede samarbejdspartnere, så buketterne året rundt indeholder de mest bæredygtige blomster på markedet.

[Image description]
[Image description]

Unikke buketter inspireret af naturen:

Buketterne er løst bundne og har et viltert, luftigt og naturligt look, hvor hvor alle blomster får plads og kommer til deres ret.

Om Vildevioler

Vildevioler er en lille iværksættervirksomhed med en stor passion for blomster, økologi og bæredygtighed. Vildevioler er blandt de første i Danmark til at kunne levere økologiske og lokalt dyrkede blomster. Det betyder ingen brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Blomsterne dyrkes på den mest skånsomme måde for naturen, og marken er sæsonen igennem fødekilde til sommerfugle, bier og andre insekter.

Kundservice