Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto
Vin og chokolade
Vin og chokolade_overlay

Vin og chokolade

  • Passer til flere anledninger
  • Den perfekte gave
  • Leveret af en lokal florist
Sæsonvare

Sæsonvare,


Ikke tilgængelig lige nu.
delivery21
Levering samme dag
Direkte til døren
flower20
Blomster og gaver
Gaver til alle anledninger
basket-big20
Betal med Mobilepay
Bestil nemt og hurtigt
placemark20
Levering i hele verden
Via vores store floristnetværk
PRODUKTINFORMATION
En gave der garanteret vil blive modtaget med kyshånd. En skøn flaske rosévin, sammen med en æske lækre chokolader och chokoladesticks og en lyserød rose.
Gaven vil altid indeholde rosévin og kvalitetschokolade, men det leverede kan variere udfra hvad den lokale florist tilbyder.
Hvad kan jeg forvente? Vores florister gør deres bedste for at levere et produkt der er så lig det der vises på billedet. Indeholdet kan dog variere ud fra hvad den enkelte florist har i butikken. Der vil dog altid blive sendt for en tilsvarende værdi.
Er der et kort inkluderet? Et lille kort er inkluderet i prisen. Et mere eksklusivt kort eller et bånd kan lægges til.
Hvor indtaster jeg min rabatkode/gavekort? Rabatkoden/gavekortskoden skrives ind på næste trin i bestillingsprocessen.
Hvad sker der hvis modtageren ikke er hjemme? Hvis modtageren ikke er hjemme, tager blomsterhandleren gaven med tilbage. Herefter informeres modtageren om at de kan hente den i butikken. Du kan vælge at gaven kan enten sættes ved døren, eller afleveres hos naboen hvis modtageren ikke er hjemme.
Hvordan ved jeg at min hilsen er kommet frem? I de allerfleste tilfælde vil du modtage en SMS med en leveringsbekræftelse. Hvis du ikke har det og modtageren ikke har hørt af sig, er du velkommmen til at tage kontakt med os for at få en leveringsbekræftelse.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds? Hvis kvaliteten eller udførelsen ikke lever op til forventningerne, beder vi dig kontakte Euroflorists kundeservice. Modtageren kan også kontakte den leverende blomsterhandler. Artikelnummer: GIF23_18