Levering samme dag e-mærket webshop Betal med MobilePay
Min konto

Tips och inspiration med FloristFia

Velkommen til Fias inspirationsside! Et sted for dig der også elsker blomster, og vil have inspiration til alle de smukke ting du kan bruge dem til. 


Mit drømmetræ


Har du også den der kasse med en masse mærkelige julekugler og krøllede guirlander som du kæmper med hvert år til jul? I år vil jeg prøve noget nyt og pynte mit juletræ med lidt anderledes pynt. Og jeg lover - resultatet bliver fantastisk/amazing!


3 idéer til amaryllis


Amaryllis er en fantastisk flot blomst til jul. Måske mest kendt som potteplante, men det er også en utrolig elegant og imponerende snitblomst. Se filmen hvor Fia viser hvordan du kan bruge stilke og blomster til kreative dekorationer.


Fias Adventsbuket


"Har du tænkt på, at det nogle gange kan være godt at tage forskud på glæderne? Som for eksempel i tiden op til jul. Advent kan jo blandt andet bruges til at nyde juleblomsterne, de levende lys og duften af jul. I sidste uge viste jeg min version af en nostalgisk adventskrans. Men jeg fik også lyst til at fange adventsstemningen i en buket. Derfor har jeg bundet en buket med min yndlingsblomst lige nu - den elegante amaryllis - duftende gran og glimt af guld. Håber du kan li' den!"


Sådan laver du en nostalgisk adventskrans


"Nedtællingen til jul starter for alvor til advent. Og er der noget hyggeligere end at samles til gløgg og æbleskiver og tænde det første lys i adventskransen? Det skulle da lige være at pynte adventskransen. Derfor vil jeg vise dig hvordan jeg laver en lidt nostalgisk adventskrans med gran, bloklys og pynt."


Min julefavorit


Nu i denne smukke juletid, vil jeg nyde smukke blomster, juleæbler, kogler, ilex og andet fint!           I denne film viser jeg min absolutte julefavorit dette år, hvor jeg har anvendt klassiske materialer på en trendy måde.

Det bliver så fint!


Fias julebuket


Gården i Asmoarp i Sverige er så småt ved at blive gjort klar til jul. Den gamle kane er fundet frem, der dufter af gran fra juletræer og kranse og noget af det første laden skal pyntes med, er en helt eventyrlig julebuket med blandt andet rødhvid amaryllis.


Sådan dækker du et smukt bord til jul


"Nu hvor julen nærmer sig elsker jeg at lave dekorationer med naturmaterialer som mos, birk, gran og blomster, selvfølgelig, og blomsterløg. I denne film vil jeg vise hvor let det er at lave smuk og indbydende bordpynt med materialer fra skoven."Trendtip til Valentinsdag


Måske har du allerede set dem – runde æsker i forskellige farver og størrelser, fyldt med blomster. Trenden med blomster i hatteæsker har længe været populær i blandt andet Polen og Australien, men nu er den nået til Skandinavien. Vil du fx give en Valentinsgave lidt ud over det sædvanlige, synes vi en smuk æske fyldt med store, røde roser er et godt bud. Se filmen!


To unikke rosenbuketter


Den 14. februar er det Valentinsdag og kan du se to typer af kærlighedsbuketter med roser. Kærlighedsroser, om man vil. En traditionel buket og en superlækker variant som du kan imponere hvem som helst med. Fejrer du ikke Valentinsdag? Vælg roser i en anden farve, så har du en helt en speciel og unik gave. Se hvordan du laver buketterne i filmen.


Romantisk med roser


Her kan du se en rigtig luksusbuket, der kan slå benene væk under hvem som helst, og en lille romantisk blomsteroverraskelse, der passer godt til Valentinsdag og alle andre dage hvor kærligheden fejres.

Efterårsbuket


"Synes du også at efteråret er en af de smukkeste årstider? Jeg elsker at være ude i naturen og nyde alle de fantastiske farver og lyden af visne blade – det er så hyggeligt og afslappende. I denne film er jeg tilbage på Asmoarp-gård i Sverige og viser hvordan jeg binder en af vores mest populære buketter lige nu. Håber I kan li’ den!"


Se hvordan du binder en krans af lyng


"Lyng er en af mine efterårsfavoritter, en lidt vild og dekorativ blomst som kan bruges til meget. Og da kranse hører efteråret til, har jeg bundet en dørkrans af lilla lyng. Det er et helt perfekt lille projekt, hvis du aldrig har bundet en krans selv. Alle kan være med. Se filmen hvor jeg viser hvordan det går til."


Gør altanen sommerklar


Se med når Fia gør altanen sommerklar og få inspiration til at skabe en hyggelig sommeroase med enkle midler.


Sådan binder du en blomsterkrans til håret


En blomsterkrans til håret er det fineste tilbehør til sommerfesten, og den er lettere at lave end man tror. Se hvordan, når Fia får fint besøg en den prisbelønnede engelske florist David Denyer.


Pynt op til fest!


I denne film kan du få inspiration til nem og forårsagtig bordpynt med enkle midler.

Se flere film med FloristFia


Søde gaveidéer til den lille ny


Fia skal på barselsbesøg og forbereder en smuk mor og barn-buket. Og så kan du se hvordan du nemt laver en rigtig sød og helt unik gave til den lille ny.


Forårets trends og fint besøg


I denne film får Fia besøg af sin kollega Sofie. De taler om trends og forårsblomster, og Sofie viser hvordan man laver en lækker forårssammenplantning med nogle af de mest populære løgplanter. Se nærmere på buketten Forårsglæde som også dukker op i filmen.


Lav et pænt og praktisk krydderurtebed


I denne film kan du se hvordan du nemt laver et lækkert krydderurtebed, som du for eksempel kan flytte med ud til grillen. Det er både pænt at se på og praktisk!Bryllupsinspiration


For en blomsterdekoratør er der næsten ikke noget bedre end at være med til at arrangere et bryllup! Se med når Fia forbereder et hyggeligt og romantisk udendørsbryllup.


Blomster til mor!


Søndag den 12. maj er det Mors dag. Se med når Fia fortæller om sin Mors dag-buket, som blandt andet indeholder af nogle af de første sommerblomster og få et rigtig godt tip til pæoner!